fbpx
Plakat, ledig stilling, vi ser etter en butikkmedarbeider

Brenner du for kundeservice og er glad i dyr?

Vi søker umiddelbart en motivert butikkmedarbeider for et vikariat ut august 2022 med mulighet for forlengelse. Stillingen er i utgangspunktet på ca 25 timer i uken på en arbeidsplass hvor vi setter trivsel svært høyt på dagsordenen. Vi er et engasjert og sammensveiset team, som har stort fokus på kvalitet, dokumentasjon og god rådgivning. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen som vår nye kollega! 

Du kan lese mer om oss i klinikken her; https://www.lofotendyreklinikk.no/vi-som-jobber-her/ 

Du vil stå for betjening av butikkens kunder og telefoner som kommer inn til klinikk og butikk. Det er ikke et krav at du allerede har kunnskap om dyrefôr og utstyr, men det er et absolutt krav at du er villig til å lære, og at du følger våre retningslinjer. Vi skal sette deg i stand til å rådgi våre kunder om butikkens produkter, fôr og utstyr, og gi deg verktøy til å holde deg oppdatert. For den rette medarbeider kan det bli muligheter for fast og/eller utvidet stilling, der man får mer ansvar og flere arbeidsområder. 

Butikksjef Rebecca betjener klinikk-resepsjon, telefon og butikk per i dag. Rebecca vil stå for opplæring innenfor disse arbeidsområdene, og er tilgjengelig hele arbeidsdagen din for å veilede deg. I tillegg er klinikkens veterinærer og dyrepleiere tilgjengelig for spørsmål. 

Vi søker deg som er:

 • Salg- og servicefokusert
 • Selvstendig og initiativrik
 • Lærevillig og lyttende
 • Engasjert og hjelpsom
 • Utadvendt og smilende
 • Glad i både dyr og mennesker

Vi tilbyr: 

 • En spennende jobb med god opplæring
 • Et supert team med fantastisk arbeidsmiljø 
 • Hyggelige møter med kunder og dyr
 • Lønn etter tariff for dyreklinikkassistent

Er du interessert?

Hvis du synes stillingen høres interessant ut, send oss snarest mulig din søknad og CV. Kvalifiserte søkere vil løpende bli innkalt til en samtale og vi avslutter søknadsprosessen så snart den rette kandidaten er funnet. 

 • Send din søknad til [email protected] – eller kom innom butikken med den. 
 • Har du noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte Butikksjef Rebecca Hoffmann/ Dyrepleier Ida Charlotte Karlsen Nordheim.

Ansettelse:

 • Snarest mulig.