fbpx
Katt med veterinær

Dyrepleiervikar søkes!

Vi trenger dyrepleiervikar til vår velutstyrte smådyrklinikk i verdens vakreste øyrike. ⛰️🧗‍♀️🏄
Vi ønsker oss en engasjert dyrepleier for vikariat i ca 1 år fra og med medio august 2023, til vårt fantastiske team på Lofoten Dyreklinikk. Stillingen vil innebære anestesi og tannbehandling så erfaring og engasjement rundt disse områdene er ønskelig. Du må kunne jobbe selvstendig og i team, og noe resepsjons- og butikkarbeid vil inngå.
Beskrivelse av klinikken: Lofoten Dyreklinikk er en spesialisert smådyrklinikk som startet opp i Svolvær for 15 år siden. For 2,5 år siden fikk vi helt nybygd klinikk tilpasset våre behov med fin plassering. Vi er et engasjert, inkluderende og sammensveiset team med fokus på høy faglig standard. Vi består av 3 veterinærer, en dyrepleier, en resepsjonist/butikksjef og 3 ekstrahjelper i butikk på ettermidagstid/helger. Klinikken er utstyrt med idexx lab, digital røntgen, ultralyd, godt utstyrt tannrom og operasjonssal – begge med gassanestesi. Klinikken er ikke delaktig i vakt og vanlig arbeidstid er 08.00-16.00 (fredag 5,5 t)
Stillingsandel: 100% vikariat i 1 år
Søknadsfrist: Snarest, søknader vurderes fortløpende
Tiltredelse: Medio august 2023 (men vi kan være fleksibel)
Spørsmål om stillingen kan rettes til: Ida Charlotte Karlsen Nordheim, dyrepleier
Telefon: 76071617
Link til annonsen på NDAF.no: https://www.ndaf.no/ledige-stillinger/dyrepleiervikar-sokes-unik-mulighet-til-a-bo-og-arbeide-i-lofoten-for-et-ar-2