Vi som jobber her

Vi er et godt innarbeidet team som er glad i arbeidsplassen, dyrene og faget vårt. Vi har et muntert arbeidsmiljø der alle trives. Vi håper du også vil trives hos oss!

Marianne Linder Olsen

Veterinær

Klinikkens  gründer. Uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2003. Hun har jobbet i spesialisert smådyrpraksis siden da. Tidligere arbeidssteder er Kristiansund, Trondheim, Molde, Kolbotn og Narvik. Hun har tatt en lengre etterutdanning innen tannsykdommer, samt flere kirurgiske og medisinske etterutdanningskurs ved European School of Advanced Veterinary Science. Flere kurs innen drift og ledelse.

Marianne kommer opprinnelig fra Narvik, men realiserte drømmen om å etablere egen dyreklinikk i vakre Lofoten i 2008. Hun har samboer og to barn, og er eier av en Alaskan huskilope.

Ida Charlotte Karlsen

Dyrepleier

Ida er ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2014. Dyrepleierutdanningen er som en  sykepleierutdanning, bare for dyr i stedet for mennesker. Ida har tatt etterutdanning innen anestesi og smertebehandling, og er den som passer på dyret ditt når det ligger i narkose. I tillegg til å være sykepleier for dyr, er hun Mariannes høyre hånd i administrering av klinikken.

Ida er vårt lokale alibi; ei vaskeekte Svolværjente. Ida har samboer, og eier en livlig hannkatt (kastrert, selvfølgelig).

Manuela John

Veterinær

Manuela kalles bare Manu. Uteksaminert fra Veterinæruniversitetet i Leipzig i 2009. Hun har jobbet i spesialisert smådyrpraksis siden da. Tidligere arbeidssteder er Trondheim og Mo. Manu har tatt etterutdanning innen øyesykdommer og nevrologi, og har også særlig kompetanse på kanin, ilder og gnagere.

Manu kommer opprinnelig fra Leipzig, men har flyttet til Lofoten for å nyte nærhet til natur og surfbare bølger. Hun har samboer og ett barn. Side de ofte reiser for å besøke familie i Tyskland og New Zealand, må Manu foreløpig nøye seg med å nyte kontakten med sine pasienter i stedet for å ha egne dyr.

Kjersti Wennberg

Klinikkassistent

Kjersti treffer du i vår resepsjon/butikk og når du ringer til oss. Hun tilfører klinikken en solid kompetanse på atferd og trening av hund, og er utdannet klikkerinstruktør. Kjersti er egentlig utdannet grafisk designer og har drevet eget firma i Narvik.

Hun bor nå i Hopen med sin samboer og sine to cocker-jenter, som hun stadig vekk konkurrerer med innen alle tenkelige grener av lydighet, agility og dressur.