fbpx

Hils på Rachel, vår nye veterinær!

Veterinær Rachel sammen med en hvit valp

Vi har to spennende nyheter!

Først og fremst – hils på vår nye veterinær Rachel Hartley Young! Opprinnelig fra London, og utdannet veterinær ved selveste University of Cambridge. Hun har tidligere arbeidet ved et travelt dyrehospital i Blackburn. Rachel har gått norskkurs og kan mye norsk, så foreløpig er arbeidsspråket både litt norsk og litt engelsk her på klinikken. Per tiden bor Rachel sammen med sin samboer Fred i Mariannes hus i Kabelvåg, hvor de også passer på katten Bob. Rachel passer veldig godt inn i teamet og vårt gode arbeidsmiljø. Hun er en meget dyktig kliniker og er godt trent innen både bløtvevskirurgi og tannekstraksjoner. I tillegg er hun meget kompetent innen ultralyd, noe som bringer oss til vår neste nyhet:

Vi har investert i et splitter nytt og avansert ultralydapparat! Og med Rachel i hus betyr dette at vi nå kan tilby ultralydscanning av både bryst, buk og hjerte. Vi gleder oss stort over at vi nå kan tilby denne lenge etterlengtede tjenesten til alle våre kunder, som i noen tilfeller har blitt nødt til å kjøre langt for å få tilgang til denne kompetansen. Ultralyd er et ekstremt nyttig diagnostisk verktøy i veterinærmedisin, og Rachel er lidenskapelig engasjert i dette fagfeltet. Som hun selv sier: “Det er som å kunne løfte på gardinen og se rett inn på hva som er bakom der!”

Vi håper dere vil hjelpe oss å ta godt i mot Rachel, og time til ultralydundersøkelser kan bestilles via resepsjonen vår som vanlig.

hund, kloklipp hos veterinær

Det er viktig at du som hundeeier klipper hundens klør jevnlig, om du er usikker på hvodan en kloklipp skal gjennomføres kan du bestille en time hos oss.

sommer, sol, strand

Heteslag er noe som vi hører om hver eneste sesong. En blir kan i løpet av kort tid bli nærmere 60 grader på en vanlig sommerdag hvor sola skinner.