fbpx

Lofoten
Dyrebutikk

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 08.00-16.00
Torsdag: 08.00-18.00
Lørdag: 10.00-14.00

Lofoten
Dyrebutikk

mandag, tirsdag, onsdag: 08-16

torsdag: 08-18

lørdag: 10.00-14.00

Velkommen til Lofoten Dyrebutikk

Lofoten Dyrebutikk

I vår dyrebutikk finner du fôr og utstyr av flott kvalitet til hunder og katter. Vi har også et lite utvalg til gnagere. Vi er eiet av Lofoten Dyreklinikk og fører kun produkter, som anbefales av veterinær. Våres sortiment omfatter både alminnelig fôr og spesial dietter. Her på siden finner du et lite utvalg av våres produkter, men vi har mye mer å tilby i våres lokaler. Vi har alltid kaffe og te klar, og du kan alltid få kompetent hjelp og rådgivning. Vi har også alltid litt kos og en godbit på lager til kjæledyret ditt. Du er hjertelig velkommen innom.

Send oss en forespørsel.

Produkter

hund, miljøtrening på klinikken

Vi inviterer til miljøtrening

, , ,
Vi vet at det kan være skummelt for våre firbeinte venner å dra til veterinæren. Derfor tilbyr vi miljøtrening her på klinikken flere ganger i uken. Dette er et gratis tilbud for deg som har en katt eller hund som ikke føler seg helt trygg når dere skal til dyreklinikken. Ønsker du å bli med på miljøtrening? Ta kontakt.
tilbud

Vi feirer 15 år med mange gode tilbud gjennom hele uken

, ,
Vi feirer 15 år og i den forbindelse har vi mange gode tilbud, både på tjenester og produkter.
bursdag, vi feirerer 15 år

Vi feirer 15 år med mange gode tilbud

, ,
Lørdag 15. april blir det storstilt feiring på klinikken og vi håper at du tar turen innom oss! Det blir kaffe og kake, quiz med premie, bamsesykehus, tegning og finn bamsen. Feiringen skjer mellom kl. 11.00-14.00.
dyrebutikk, hundefigur, fôr, hyller

Sunt kosthold – hundefôr anbefalt til eldre hunder

, ,
Det er viktig at eldre hunder har et sunt kosthold som bidrar til en god helse. Det er vanlig å se at energinivået syker (rundt 20%), ledd blir stivere, muskelmassen blir mindre, samt at hukommelsen kan bli dårligere. Derfor er det viktig hunden får i seg næringsstoffer som styrker kroppens immunforsvar og helse.
julegave til katt og hund

Julegave til katt og hund

, , ,
I dyrebutikken vår finner du en rekke julegaver til katter og hunder. Vi har blant annet julegodt, diverse baller, leker, utstyr og bamser, sløyfer og mye mer.
solnedgang, mørke, bruk refleks

Husk refleks, både til to og firbeinte

, ,
Nå som dagene er blitt kortere er det ekstra viktig å huske refleks. Både du som hundeeier og hunden din bør være synlig i mørket for å unngå påkjørsel og farlige situasjoner.
produkter, dyrefor, hundefôr,

Høsttilbud i dyrebutikken – spar inntil 50%

,
I dyrebutikken vår har vi et stort utvalg kvalitetsfôr og utstyr til hunder og katter. Vi har også et lite utvalg til gnagere. Dyrebutikken er en del av Lofoten Dyreklinikk og fører kun produkter, som anbefales av veterinær.
Utsiden av bygget til Lofoten Dyreklinikk

Kundefordeler

, , , ,
Vi har mange kundefordeler, her får du en oversikt over hvilke kundefordeler vi har. Ønsker du å bestille time eller kjøpe produkter? Ta kontakt.