fbpx

Nyheter

Her kan du lese om nyheter fra klinikken: Tilbud og kampanjer i klinikken og butikken, aktuell informasjon om kjæledyr, om nyansatte, spesielle åpningstider og arrangementer.

hund, kloklipp hos veterinær

Kloklipp – Klipping av hundens klør

, ,
Det er viktig at du som hundeeier klipper hundens klør jevnlig, om du er usikker på hvodan en kloklipp skal gjennomføres kan du bestille en time hos oss.
sommer, sol, strand

Sommertips fra veterinæren

, , ,
Heteslag er noe som vi hører om hver eneste sesong. En blir kan i løpet av kort tid bli nærmere 60 grader på en vanlig sommerdag hvor sola skinner.
ledig stilling

Dyrepleier søkes: Ledig vikariat for autorisert dyrepleier

,
Nå får du en unik mulighet til å bo og arbeide i Lofoten for et år. Vi trenger dyrepleier til vår velutstyrte smådyrklinikk i verdens vakreste øyrike.
hund, reise

Reiseregler for dyr – Reiser til utlandet og innreise til Norge

, , ,
Det finnes en rekke reiseregler for deg som skal ut å reise med dyret ditt. Vi anbefaler at du setter deg godt inn reglene som gjelder for dyret du skal ha med deg på tur og det landet du skal besøke. Reglene kan nemlig være forskjellig fra land til land, samtidig som det stadig skjer endringer i de ulike lovverkene, og det er ditt ansvar som dyreeier å sørge for å være oppdatert på gjeldende krav.
hjemløs katt

Hjemløse katter

, ,
I Norge finnes det tusenvis av hjemløse katter og hvert år håndterer Dyrebeskyttelsen Norge et stort antall katter som ikke har en eier. Majoriteten av de hjemløse kattene er enten blitt forlatt av eieren sin eller så er de født av en hjemløs katt.