fbpx

Vi som jobber her

Operasjon utført av dyrlege

Om oss: Vi er et godt innarbeidet team som er glad i arbeidsplassen, dyrene og faget vårt. Vi har et muntert arbeidsmiljø der alle trives. Vi håper du også vil trives hos oss!

Ønsker du å bestille time eller har du noen spørsmål rundt helsen til dyret ditt? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Marianne Linder Olsen, veterinær

Marianne Linder Olsen VETERINÆR

Klinikkens gründer. Uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2003. Hun har jobbet i spesialisert smådyrpraksis siden da. Tidligere arbeidssteder er Kristiansund, Trondheim, Molde, Kolbotn og Narvik. Hun har tatt en lengre etterutdanning innen tannsykdommer, samt flere kirurgiske og medisinske etterutdanningskurs ved European School of Advanced Veterinary Science. Flere kurs innen drift og ledelse.

Marianne kommer opprinnelig fra Narvik, men realiserte drømmen om å etablere egen dyreklinikk i vakre Lofoten i 2008. Hun har samboer og to barn, og er eier av en Alaskan huskilope.

Ida Charlotte Karlsen, dyrepleier

Ida Charlotte Karlsen DYREPLEIER

Ida er ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2014. Dyrepleierutdanningen er som en sykepleierutdanning, bare for dyr i stedet for mennesker. Ida har tatt etterutdanning innen anestesi og smertebehandling, og er den som passer på dyret ditt når det ligger i narkose. I tillegg til å være sykepleier for dyr, er hun Mariannes høyre hånd i administrering av klinikken.

Ida er vårt lokale alibi; ei vaskeekte Svolværjente. Ida har samboer, og eier en livlig hannkatt (kastrert, selvfølgelig).

Manuela John, veterinær

Manuela John VETERINÆR

Manuela kalles bare Manu. Uteksaminert fra Veterinæruniversitetet i Leipzig i 2009. Hun har jobbet i spesialisert smådyrpraksis siden da. Tidligere arbeidssteder er Trondheim og Mo. Manu har tatt etterutdanning innen øyesykdommer og nevrologi, og har også særlig kompetanse på kanin, ilder og gnagere.

Manu kommer opprinnelig fra Leipzig, men har flyttet til Lofoten for å nyte nærhet til natur og surfbare bølger. Hun har samboer og ett barn. Side de ofte reiser for å besøke familie i Tyskland og New Zealand, må Manu foreløpig nøye seg med å nyte kontakten med sine pasienter i stedet for å ha egne dyr.

Tone Iren Hansen, veterinær

Tone Iren Hansen VETERINÆR

Tone er uteksaminert veterinær fra Budapest i 2017. Studieforløpet tok hun både New Zealand og i Budapest. Hun har tidligere jobbet i Lakselv i 2,5 år og for tiden tar Tone etterutdanning i tannbehandling. Tone er ekte Svolværjente, har en blandingshund som heter Akhin og en katt ved navn Kåre Tyrann. Tone og Ahkin er aktive i Norske Redningshunder og jobber mot å bli godkjent redningshund.

stig, veterinær

Stig K.Jensen VETERINÆR

Stig ble uteksaminert fra University of Veterinary Medicine i Budapest i 2008, og siden har han fått en del erfaring på forskjellige smådyrsklinikker. Han har blant annet jobbet fire år i England, fire år i Kristiansand og de siste fem årene har han jobbet i Bergen. Han har ellers gjort en del frivillig veterinærarbeid i mer eksotiske deler av verden.
Han har videreutdanning innen kirurgi fra Royal Veterinary Collage in London. Bløtvevskirugi og tannkirurgi er fagfeltene han trives aller best i på klinikken og vi er veldig glade for at vi nå har et bredere tilbud innen disse områdene i tiden fremover!
Rebecca Hoffmann

Rebecca Hoffmann BUTIKKSJEF

Rebecca er vår kjære butikksjef. Hun kom inn i klinikken sommeren 2020, og har vært et svært verdifullt tilskudd til klinikken. Hun hjelper deg med alt du trenger av utstyr og fôr til din firbeinte venn, i tillegg til at hun bidrar i resepsjon og assisterer veterinær ved behov. Rebecca bor i Gravermark med sin samboer og hunden Weevil. Rebecca er opprinnelig fra Canada men flyttet til Norge som 13 åring, og fant sitt endelige tilfluktssted i Lofoten for 5 år siden.