fbpx

Nyheter

Her kan du lese om nyheter fra klinikken: Tilbud og kampanjer i klinikken og butikken, aktuell informasjon om kjæledyr, om nyansatte, spesielle åpningstider og arrangementer.

hund, miljøtrening på klinikken

Vi inviterer til miljøtrening

, , ,
Vi vet at det kan være skummelt for våre firbeinte venner å dra til veterinæren. Derfor tilbyr vi miljøtrening her på klinikken flere ganger i uken. Dette er et gratis tilbud for deg som har en katt eller hund som ikke føler seg helt trygg når dere skal til dyreklinikken. Ønsker du å bli med på miljøtrening? Ta kontakt.
seniorhund

Det gode liv som seniorhund

, ,
Normalt sett sier vi at en hund som er rundt 7 år er en seniorhund. Selv om du kanskje ikke ser det så godt så er aldringsprosessen til hunden i gang. En eldre hund vil i de aller fleste tilfeller oppleve aldersrelaterte lidelser, men det finnes mange råd som gjør at hunden din kan få et langt og fint liv.
to katter, kastrert katt har større risiko for overvekt

Overvekt hos katt

,
Det finnes mange fordeler med å kastrere katten din og vi anbefaler at du gjør dette om katten din ikke skal brukes til avl. Men du skal være klar over at det finnes noen ulemper som kan oppstå etter at katten er kastrert.
Veterinær som tilbyr akupunkturbehandling, akupressurpunkter hos katt

Effektive akupressurpunkter mot stress og uro

, ,
Akupressurpunkter kan hjelpe hunden din i situasjoner hvor den er stresset og urolig. Akupunkturpunkter er blitt brukt som behandling i flere tusen år og kan hjelpe hunden din med enkle grep.
eldre hund, seniorhund, sjekk av sykdommer og problemer hos eldre hund

Vanlige sykdommer og problemer hos eldre hunder

, ,
En eldre hund er i større grad utsatt for sykdommer enn en ung hund, dette fordi immunforsvaret svekkes når hunden blir eldre. Vanlige sykdommer som kan oppstå hos hunden din er blant annet:
dyrebutikk, hundefigur, fôr, hyller

Sunt kosthold – hundefôr anbefalt til eldre hunder

, ,
Det er viktig at eldre hunder har et sunt kosthold som bidrar til en god helse. Det er vanlig å se at energinivået syker (rundt 20%), ledd blir stivere, muskelmassen blir mindre, samt at hukommelsen kan bli dårligere. Derfor er det viktig hunden får i seg næringsstoffer som styrker kroppens immunforsvar og helse.