fbpx

Nyheter

Her kan du lese om nyheter fra klinikken: Tilbud og kampanjer i klinikken og butikken, aktuell informasjon om kjæledyr, om nyansatte, spesielle åpningstider og arrangementer.

Katt med veterinær

Ledig vikariat for autorisert dyrepleier!

,
Dyrepleiervikar søkes! Vi trenger dyrepleiervikar til vår velutstyrte smådyrklinikk i verdens vakreste øyrike. Vi ønsker oss en engasjert dyrepleier for vikariat i ca 1 år fra og med medio august 2023, til vårt fantastiske…
helsesjekk, hund, veterinær

Dyrlegen anbefaler årlig helsesjekk

, , ,
Veterinæren anbefaler at alle dyr gjennomgår en årlig helsesjekk. En helsesjekk utføres av våre dyktige veterinærer og da får vi sjekket at alt står bra til med din firbeinte venn. Om dyret ditt har noen problemer er prognosen mye bedre om dette oppdages på et tidlig stadium.
hund, miljøtrening på klinikken

Vi inviterer til miljøtrening

, , ,
Vi vet at det kan være skummelt for våre firbeinte venner å dra til veterinæren. Derfor tilbyr vi miljøtrening her på klinikken flere ganger i uken. Dette er et gratis tilbud for deg som har en katt eller hund som ikke føler seg helt trygg når dere skal til dyreklinikken. Ønsker du å bli med på miljøtrening? Ta kontakt.
tilbud

Vi feirer 15 år med mange gode tilbud gjennom hele uken

, ,
Vi feirer 15 år og i den forbindelse har vi mange gode tilbud, både på tjenester og produkter.
bursdag, vi feirerer 15 år

Vi feirer 15 år med mange gode tilbud

, ,
Lørdag 15. april blir det storstilt feiring på klinikken og vi håper at du tar turen innom oss! Det blir kaffe og kake, quiz med premie, bamsesykehus, tegning og finn bamsen. Feiringen skjer mellom kl. 11.00-14.00.
seniorhund

Det gode liv som seniorhund

, ,
Normalt sett sier vi at en hund som er rundt 7 år er en seniorhund. Selv om du kanskje ikke ser det så godt så er aldringsprosessen til hunden i gang. En eldre hund vil i de aller fleste tilfeller oppleve aldersrelaterte lidelser, men det finnes mange råd som gjør at hunden din kan få et langt og fint liv.