fbpx

Nyheter

Her kan du lese om nyheter fra klinikken: Tilbud og kampanjer i klinikken og butikken, aktuell informasjon om kjæledyr, om nyansatte, spesielle åpningstider og arrangementer.

hund, gir pote, glad, tiltak for god nyttårsfeiring

Nyttårsfeiring med hund og katt

, , ,
Nyttårsfeiringen nærmer seg og alle som har et kjæledyr vet at dette kan være utfordrende. Mange katter og hunder reagerer på lyd og lys fra raketter som lyser opp himmelen. Ytterste konsekvens er at dyret blir stresset, skader seg eller løper sin vei og forsvinner fra eieren.
hund som skal til seniorsjekk

Seniorsjekk, en tilpasset helsesjekk til dyr over 7 år

, , ,
En seniorsjekk er noe alle katter og hunder bør gjennomføre årlig fra de er 7 år. Risikoen for ulike sykdommer øker med alderen akkurat slik den gjør for oss mennesker. Derfor er det viktig at vi kan undersøke dyet ditt å se at alt står bra til, om vi avdekker et helseproblem på et tidlig stadium er prognosen mye bedre.
solnedgang, mørke, bruk refleks

Husk refleks, både til to og firbeinte

, ,
Nå som dagene er blitt kortere er det ekstra viktig å huske refleks. Både du som hundeeier og hunden din bør være synlig i mørket for å unngå påkjørsel og farlige situasjoner.
hund, solnedgang, illustrasjon til innlegg om turtips

Turtips til deg med hund

,
Sommeren er her og dette er en en herlig årstid der mange velger å legge turene sine ut i naturen. Våre veterinærer har samlet en del turtips til deg som er hundeeier, slik at du og hunden din får en best mulig opplevelse
hund, veterinær, kennelhoste

Kennelhoste – hva er det?

, ,
Når høsten og vinteren står for tur opplever vi at mange hunder blir smittet med kennelhoste. Dette kan være veldig plagsomt for din firbente venn og dette en luftveisinfeksjon som er veldig smittsom.
produkter, dyrefor, hundefôr,

Høsttilbud i dyrebutikken – spar inntil 50%

,
I dyrebutikken vår har vi et stort utvalg kvalitetsfôr og utstyr til hunder og katter. Vi har også et lite utvalg til gnagere. Dyrebutikken er en del av Lofoten Dyreklinikk og fører kun produkter, som anbefales av veterinær.