fbpx

Nyheter

Her kan du lese om nyheter fra klinikken: Tilbud og kampanjer i klinikken og butikken, aktuell informasjon om kjæledyr, om nyansatte, spesielle åpningstider og arrangementer.

øyelysing av hund

Hva er øyelysing?

, ,
Du har kanskje hørt om øyelysing og så lurer du på hva dette er og hvorfor det er så viktig? Øyelysing er noe vi gjennomfører for å sikre at hunder som har en arvelig øyesykdom blir brukt til avl. Denne undersøkelsen er også noe vi gjør for å kunne hjelpe hunder med en arvelig øyesykdom.
katt hos veterinær

Tannproblemer hos katt

, ,
Tannproblemer er dessverre veldig vanlig blant katter, så mange som 80% av alle katter har tannproblemer. Dette er dyr som er flinke til å skjule smerter, det ligger i deres natur. Derfor er kan det være ekstra vanskelig for deg som eier å faktisk oppdage at katten din lider. Du bør alltid gjennomføre en årlig tannsjekk hos Lofoten Dyreklinikk, da kan vi sjekke at alt står bra til med pusen din. Om vi oppdager at noe ikke er som det bør være kan vi ta tak i dette på et tidlig tidspunkt, før det utvikler seg til noe mer alvorlig.
hund, smil, ingen tannsykdommer

Tannproblemer hos hund

, ,
Tannsykdommer er veldig vanlig hos hunder og så mange som 80% av alle hunder over 2 år får tannproblemer. Derfor er det viktig at du som eier er flink til å passe på tannhelsen til hunden din og at det blir gjennomført en årlig tannsjekk hos veterinæren hvert eneste år.

Insektbitt på hund

,
Hunder får heldigvis ikke så ofte alvorlige reaksjoner av insektbitt. Men i de tilfellene hunden får mange bitt og om hunden er allergisk mot insektbitt må du følge med. Insekter som knott, mygg, humler, veps og bier kan skape utfordringer for våre firbeinte venner. Her i Lofoten har vi perioder med mange insekter som kan være en plage for både to og firbeinte.

Vi søker veterinær og partner

Dette er en klinikk med stort vekstpotensiale. Fra 2020 til 2021 steg omsetningen med 27%. De seneste årene har klinikken drevet med overskudd. Får vi inn en stabil veterinær er det potensiale til å drive god forretning, som gjør det…
hund, aktiv, forhindre overvekt og fedme med lek

Overvekt og fedme blant dyr

,
Et økende problem blant katter og hunder er overvekt. Så mange som 30% av våre firbeinte venner er veier faktisk mer enn de burde. Fedme øker risikoen for helseproblemer som f.eks diabetes, leddsmerter, hudsykdommer, en økt belastning på indre organer og skjelett, samt at immunforsvaret blir svekket.