fbpx

Vi feirer 15 år og i den forbindelse har vi mange gode tilbud, både på tjenester og produkter.

tilbud

JUBILEUMSTILBUD DET ER VERDT Å FÅ MED SEG!

  • 15% rabatt på alle tjenester (som ikke innebærer anestesi). Bestill time her.
  • 20% rabatt på alt av fôr
  • 30% rabatt på godbiter
  • 30% rabatt på utstyr til dyr

Tilbudene varer i perioden 15.04-22.04.

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Ta kontakt med oss.

Katt med veterinær

Dyrepleiervikar søkes!

Vi trenger dyrepleiervikar til vår velutstyrte smådyrklinikk i verdens vakreste øyrike. ⛰️🧗‍♀️🏄
Vi ønsker oss en engasjert dyrepleier for vikariat i ca 1 år fra og med medio august 2023, til vårt fantastiske team på Lofoten Dyreklinikk. Stillingen vil innebære anestesi og tannbehandling så erfaring og engasjement rundt disse områdene er ønskelig. Du må kunne jobbe selvstendig og i team, og noe resepsjons- og butikkarbeid vil inngå.
Beskrivelse av klinikken: Lofoten Dyreklinikk er en spesialisert smådyrklinikk som startet opp i Svolvær for 15 år siden. For 2,5 år siden fikk vi helt nybygd klinikk tilpasset våre behov med fin plassering. Vi er et engasjert, inkluderende og sammensveiset team med fokus på høy faglig standard. Vi består av 3 veterinærer, en dyrepleier, en resepsjonist/butikksjef og 3 ekstrahjelper i butikk på ettermidagstid/helger. Klinikken er utstyrt med idexx lab, digital røntgen, ultralyd, godt utstyrt tannrom og operasjonssal – begge med gassanestesi. Klinikken er ikke delaktig i vakt og vanlig arbeidstid er 08.00-16.00 (fredag 5,5 t)
Stillingsandel: 100% vikariat i 1 år
Søknadsfrist: Snarest, søknader vurderes fortløpende
Tiltredelse: Medio august 2023 (men vi kan være fleksibel)
Spørsmål om stillingen kan rettes til: Ida Charlotte Karlsen Nordheim, dyrepleier
Telefon: 76071617
Link til annonsen på NDAF.no: https://www.ndaf.no/ledige-stillinger/dyrepleiervikar-sokes-unik-mulighet-til-a-bo-og-arbeide-i-lofoten-for-et-ar-2
helsesjekk, hund, veterinær

Veterinæren anbefaler at alle dyr gjennomgår en årlig helsesjekk. En helsesjekk utføres av våre dyktige veterinærer og da får vi sjekket at alt står bra til med din firbeinte venn. Om dyret ditt har noen problemer er prognosen mye bedre om dette oppdages på et tidlig stadium.

hund, miljøtrening på klinikken

Vi vet at det kan være skummelt for våre firbeinte venner å dra til veterinæren. Derfor tilbyr vi miljøtrening her på klinikken flere ganger i uken. Dette er et gratis tilbud for deg som har en katt eller hund som ikke føler seg helt trygg når dere skal til dyreklinikken. Ønsker du å bli med på miljøtrening? Ta kontakt.