fbpx

Lofoten
Dyreklinikk

Åpningstid KLINIKKEN:
Man– fre: 8.00-16.00

Åpningstid BUTIKKEN:
Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 08.00-16.00
Torsdag: 08.00-18.00
Lørdag: 10.00-14.00

 

Lofoten
Dyreklinikk

Åpningstid KLINIKKEN:
Mandag – fredag: 08.00-16.00
Åpningstid BUTIKKEN:
Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 08.00-16.00
Torsdag: 08.00-18.00
Lørdag: 10.00-14.00

Velkommen til Lofoten Dyreklinikk

Lofoten Dyreklinikk tilbyr veterinære tjenester for hund, katt og andre kjæledyr. Vi ligger sentralt i Svolvær. Hos oss vil du møte gode dyreelskere, som hjelper kjæledyret ditt med  profesjonalitet, mildhet og omsorg. Klinikken har moderne utstyr innen områder som kirurgi, røntgen, tannbehandling og  laboratorium.

Rett ved siden av finner du  dyrebutikken vår med med et stort utvalg og gode råd. Du er alltid velkommen til å stikke innom!

Våre tjenester

Vi tilbyr GRATIS tannsjekk til både katt og hund

Dyr er generelt sett flinke til så skjule tannsmerter, derfor er det viktig at dyret ditt gjennomgår en årlig tannsjekk hos veterinæren. Da får vi sammen mulighet til å se at alt står bra til med din firbeinte venn eller om dyret trenger videre behandling. Finn ut mer..

Våre tjenester

Vi tilbyr GRATIS tannsjekk til både katt og hund

Dyr er generelt sett flinke til så skjule tannsmerter, derfor er det viktig at dyret ditt gjennomgår en årlig tannsjekk hos veterinæren. Da får vi sammen mulighet til å se at alt står bra til med din firbeinte venn eller om dyret trenger videre behandling. Finn ut mer..

hund

Kontakt oss

1 + 1 = ?

Kontakt oss

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Før du besøker oss

Dyret kan ikke selv fortelle det vi trenger å vite. Vi kommer til å spørre deg som eier om dyrets diett/matlyst, urinering og avføring (utseende og hyppighet), normalatferd og eventuelle forandringer, og tidligere sykdom.

Vi ber om at du ikke tar med dyret ditt inn på klinikken før du har snakket med noen i resepsjonen. Dette for å minimere faren for smitte fra ditt dyr til andre dyr.

Dersom dyret ditt er satt på behandling av en annen veterinær. Du kan be om utskrift av sykehistorien til dyret ditt hos alle dyrleger som har behandlet det. Dyrleger er lovpålagt å føre nøyaktig journal over enhver konsultasjon.

Det gir oss mye verdifull informasjon å vite hva slags kroppstemperatur dyret har hjemme i trygge omgivelser. Temperaturen måles rektalt, altså i endetarmsåpningen. Du kan ha en tynn plastpose rundt termometeret dersom du ikke har overtrekkshylster hjemme. Snutens temperatur gir ingen informasjon.

Ta med hundens stamtavle og  registreringsbevis. Hunden må være ID-merket, det kan vi gjøre samtidig dersom hunden din er umerket. Klikk deg inn på NKKs hjemmesider for å betale og skrive ut et dokument som du skal ta med til oss. Link: http://www.nkk.no/nkk/public/openIndex?ARTICLE_ID=1396 Dersom du ikke gjør dette på forhånd, kan du fylle ut et skjema her hos oss. NKK vil da fakturere deg ekstra og det vil ta litt lengre tid før du får resultatet av avlesningen. Hunden bør være godt luftet før røntgenfotografering.

Dyret ditt skal leveres fastende om morgenen, dvs det skal ikke ha spist etter kl. 20.00 dagen i forveien. Gi vann som normalt, men påse at dyret ikke drikker store mengder vann før levering til oss. Fasting gjelder ikke kaniner og gnagere, som skal fôres som normalt. Dyret ditt må være så rent som mulig før et sterilt inngrep skal utføres. Gi gjerne et bad eller stell pelsen dagen før operasjonen dersom helsetilstanden tillater dette. Hunder skal være godt luftet før de leveres, slik at de har tømt blæra og fått gjort fra seg.

Hvis dyret ditt skal ha en hudundersøkelse hos oss, må vi ha en del opplysninger om hvordan forløpet har vært. Vi kommer bl.a. til å spørre når, hvor og hvordan problemet oppstod, og hvordan det har utviklet seg. Det er viktig at personen som følger hunden kan svare på disse spørsmålene. Dersom dyret har vært behandlet tidligere for hudproblemer, bør vi få utskrift av journalen fra behandlende veterinær.

Skriv ut disse skjemaene og gå gjennom dem i felleskap hjemme. Fyll ut og ta med til oss når du kommer til timen.

Avliving foregår i fred og stillhet på et eget rom i klinikken. Rommet har en bakdør ut slik at du kan forlate uforstyrret når det passer deg. Tenk over på forhånd om du vil begrave dyret selv, eller om du vil forlate det her hos oss. Du kan velge mellom felles eller separat kremering. Når du kommer til klinikken får du gjort opp i resepsjonen med en gang, så slipper du å ordne med det etterpå. Du må også signere på en attest der du erklærer at du ønsker dyret avlivet.

Anmeldelser

“Gjennom årene har jeg på Lofoten dyreklinikk alltid fått den beste hjelpen og føler meg trygg.”

“Medmenneskelige, et team med utrolig god kunnskap og kompetanse!”

“Ringer du etter stengetid, stiller de opp med service og er like blid.”

“Her får du det du trenger, med ett smil fra de som jobber der.”

“Utrolig god behandling av både hund og eier. Masse gode tips og råd.”

Aktuelt

øyelysing av hund

Hva er øyelysing?

, ,
Du har kanskje hørt om øyelysing og så lurer du på hva dette er og hvorfor det er så viktig? Øyelysing er noe vi gjennomfører for å sikre at hunder som har en arvelig øyesykdom blir brukt til avl. Denne undersøkelsen er også noe vi gjør for å kunne hjelpe hunder med en arvelig øyesykdom.
katt hos veterinær

Tannproblemer hos katt

, ,
Tannproblemer er dessverre veldig vanlig blant katter, så mange som 80% av alle katter har tannproblemer. Dette er dyr som er flinke til å skjule smerter, det ligger i deres natur. Derfor er kan det være ekstra vanskelig for deg som eier å faktisk oppdage at katten din lider. Du bør alltid gjennomføre en årlig tannsjekk hos Lofoten Dyreklinikk, da kan vi sjekke at alt står bra til med pusen din. Om vi oppdager at noe ikke er som det bør være kan vi ta tak i dette på et tidlig tidspunkt, før det utvikler seg til noe mer alvorlig.
hund, smil, ingen tannsykdommer

Tannproblemer hos hund

, ,
Tannsykdommer er veldig vanlig hos hunder og så mange som 80% av alle hunder over 2 år får tannproblemer. Derfor er det viktig at du som eier er flink til å passe på tannhelsen til hunden din og at det blir gjennomført en årlig tannsjekk hos veterinæren hvert eneste år.