fbpx

Nyheter

Her kan du lese om nyheter fra klinikken: Tilbud og kampanjer i klinikken og butikken, aktuell informasjon om kjæledyr, om nyansatte, spesielle åpningstider og arrangementer.

katt, vektkontroll

Gratis vektkontroll

,
En vektkontroll er noe du både katter og hunder bør gjennomføre med jevnlige mellomrom. Da kan vi påse at dyret ditt holder idealvekten sin, ved å unngå overvekt vil dyret ha lavere risiko for for blant annet sykdommer og helseproblemer.
kastrering av katt

Hvorfor er kastrering av katt er viktig?

, ,
Vi som jobber ved Lofoten Dyreklinikk anbefaler at alle katter som ikke skal brukes til avl blir kastrert. Men hvorfor anbefaler vi dette og hvorfor er kastrering så viktig? I Norge har vi et stort problem med hjemløse katter, dette er dyr som ikke får vaksiner, mat, stell og ellers den oppfølgingen en katt normalt sett trenger. Dette er dyr som i veldig mange tilfeller lider og som ingen tar ansvar for. Dette problemet kan du begrense ved å kastrere katten din.
Veterinær Rachel sammen med en hvit valp

Hils på Rachel, vår nye veterinær!

Vi har to spennende nyheter! Først og fremst - hils på vår nye veterinær Rachel Hartley Young! O
Operasjon utført av dyrlege

Prisliste

Her finner du oppdatert prisliste på noen av våre behandlinger. Finner du ikke hva du letter etter? Da er det bare å kontakte oss :-)  Klikk og se prisliste: : PRISER
Utsiden av bygget til Lofoten Dyreklinikk

Kundefordeler

, , , ,
Vi har mange kundefordeler, her får du en oversikt over hvilke kundefordeler vi har. Ønsker du å bestille time eller kjøpe produkter? Ta kontakt.