fbpx

Vi feirer 15 år og i den forbindelse har vi mange gode tilbud, både på tjenester og produkter.

tilbud

JUBILEUMSTILBUD DET ER VERDT Å FÅ MED SEG!

  • 15% rabatt på alle tjenester (som ikke innebærer anestesi). Bestill time her.
  • 20% rabatt på alt av fôr
  • 30% rabatt på godbiter
  • 30% rabatt på utstyr til dyr

Tilbudene varer i perioden 15.04-22.04.

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Ta kontakt med oss.

Hunder får heldigvis ikke så ofte alvorlige reaksjoner av insektbitt. Men i de tilfellene hunden får mange bitt og om hunden er allergisk mot insektbitt må du følge med. Insekter som knott, mygg, humler, veps og bier kan skape utfordringer for våre firbeinte venner. Her i Lofoten har vi perioder med mange insekter som kan være en plage for både to og firbeinte.

Dette er en klinikk med stort vekstpotensiale. Fra 2020 til 2021 steg omsetningen med 27%. De seneste årene har klinikken drevet med overskudd. Får vi inn en stabil veterinær er det potensiale til å drive god forretning, som gjør det attraktivt å være medeier.

Denne veksten kan fortsette med den rette veterinæren ved roret. Vi har ikke vakt. En god del kasus blir per i dag henvist – disse kan tilfalle klinikken dersom kompetansen er til stede.

Du er først og fremst en veterinær med erfaring og faglig kompetanse som gjør at både medarbeidere og kunder føler seg trygge i ditt nærvær. Du har ambisjoner om å bli en god ankerperson på klinikken og går inn i et fellesskap med både respekt og vilje til å skape resultater.

Teamet: I ledelsen har vi de siste par år erfart at Ida, Tone, Manu og Rebecca driver klinikken godt sammen. Når vi gir teamet ansvar, så trår de til og løser problemer fortløpende ved hjelp av kompetanse, lagånd og et fantastisk samhold. Vi arbeider derfor med organisasjonsformen TEAL, som bygger på selvledelse.

Se hele stillingsannonsen (klikk gjennom slides)

hund, aktiv, forhindre overvekt og fedme med lek

Et økende problem blant katter og hunder er overvekt. Så mange som 30% av våre firbeinte venner er veier faktisk mer enn de burde. Fedme øker risikoen for helseproblemer som f.eks diabetes, leddsmerter, hudsykdommer, en økt belastning på indre organer og skjelett, samt at immunforsvaret blir svekket.